prom dresses for sale

Vlatka Sakar, mag. oec., partner

U svojstvu direktora me─Ĺunarodne revizorske firme KPMG Hrvatska (1993-1998) te direktora i partnera tako─Ĺer me─Ĺunarodne revizorske firme Ernst & Young Hrvatska (1998 ÔÇô 2003), Vlatka je sudjelovala odnosno vodila mnogobrojne revizije za me─Ĺunarodne i doma─çe klijente, sudjelovala u projektima privatizacije i restrukturiranja javnih poduze─ça, te vodila odnosno sudjelovala u provedbi raznovrsnih pregleda, due diligenca, procjena, vje┼íta─Źenja te ostalih sli─Źnih poslova.

Od 2003. godine revizorske poslove, te vje┼íta─Źenja, savjetni─Źke i edukativne usluge obavlja preko vlastitog licenciranog revizorskog dru┼ítva Antea revizija d.o.o. odnosno TreningCentar d.o.o. Tijekom proteklog razdoblja vodila je mnogobrojne revizije, vje┼íta─Źenja i razne ostale vrste revizijskih i savjetni─Źkih anga┼żmana te stotine razli─Źitih edukativnih radionica i in-house treninga na temu ra─Źunovodstva, financija i procjene vrijednosti. Posljednjih godina Vlatka Sakar razvija svoju vlastitu marku pod naslovom ÔÇ×Poslovna znanja u malom prstuÔÇť sa razli─Źitim temama od razumijevanja financijskih izvje┼ítaja do osnova revizije.

Vlatka Sakar autorica je me─Ĺu ostalim i stru─Źnih popularnih naslova u nakladi ┼ákolske knjige ÔÇ×Bilanca u malom prstuÔÇť te ÔÇ×Upravljanje novcem u malom prstuÔÇť.

Vlatka je hrvatski ovla┼íteni revizor, sudski vje┼ítak za financije, ra─Źunovodstvo i reviziju, ovla┼íteni interni revizor za podru─Źje prora─Źuna, prora─Źunskih korisnika i neprofitnih organizacija te licencirani edukator me─Ĺunarodnog EBC*L programa A stupnja

Vlatka svoje usluge pru┼ża osim na hrvatskom i na njema─Źkom i engleskom jeziku.

destination wedding dress

Andro Sakar, mag.oec., menad┼żer u reviziji

Andro u revizijskoj i ra─Źunovodstvenoj djelatnosti radi ve─ç du┼żi niz godina. Sudjelovao je u svim vrstama revizorskih poslova od planiranja revizijskog procesa, sudjelovanja u pred revizijama, obrade sustava internih kontrola klijenta s naglaskom na informatiku, organizaciji i provo─Ĺenju inventurnih postupaka, organizaciji procesa konfirmiranja, do provo─Ĺenja revizorskih postupaka uklju─Źuju─çi dokazno testiranje i sudjelovanja pri izradi mi┼íljenja. Sudjelovao je u prijevodima financijskih izvje┼ítaja na engleski jezik, u due diligence postupcima te postupcima procjene vrijednosti poduze─ça, u revizijama pove─çanja kapitala u stvarima i pravima, u reviziji primjerenosti otpremnine pri istiskivanju malih dioni─Źara, te administraciji i ra─Źunovodstvu dru┼ítva.

Andro je tijekom svoje prakse asistirao pri vje┼íta─Źenjima ÔÇô planiranje vje┼íta─Źenja, terenski rad, izrada izvje┼ítaja, prijevod izvje┼ítaja na engleski jezik. Sudjelovao je pri provo─Ĺenju i organizaciji edukativnih radionica i to u pripremi materijala, provo─Ĺenju nastave i logistiki radionica.

Andro je interni revizor informacijskih sustava, postao je sudski vje┼ítak za financije i ra─Źunovodstvo te ovla┼íteni ra─Źunovodstveni forenzi─Źar, ISO 27001:2005 Lead Implementator, BCM 22301 lead auditor licencirani edukator me─Ĺunarodnog EBC*L programa A stupnja, te student ACCA, specijalist za web marketing.

beach destination wedding dresses UK

Tena Sakar Vuki─ç, menad┼żer marketinga i komunikacija

Tena Sakar Vuki─ç je bacc. Marketinga i komunikacija te studentica stru─Źnog diplomskog studija kreativnog upravljanja tr┼żi┼ínim komunikacijama na Visokoj ┼íkoli Agora.

Tena ve─ç nekoliko godina radi na poslovima marketinga i komunikacija, me─Ĺu ostalim u Antea reviziji d.o.o. i TreningCentru d.o.o. Comunitiy je menad┼żer za McCann Erickson.

Tena je u svojem dosada┼ínjem radu stekla iskustvo u snimanju reklama, provo─Ĺenju marketin┼íkih kampanja, dizajniranju strategija marketin┼íkih komunikacija te organizaciji evenata. Tena je specijalizirana za provo─Ĺenje marketinga mikro i malih dru┼ítava.

Tena posjeduje i diplomu EBC*L A stupnja (European Business competence Licence), a završila je i filmsku školu Blank.

Ostali ─Źlanovi tima

Lidija Fofi─ç

Asistent u reviziji

Andrej Budimir

Asistent u reviziji

Antonia Stani─ç

Asistent u reviziji

Ivana Ili─ç

Pravnica

 

 

Back to Top