Antea revizija d.o.o.

Antea revizija d.o.o. ovlašteno je revizorsko društvo koje pruža revizijske usluge (zakonska, dobrovoljna, interna, forenzična, porezna revizija, revizija informacijskih sustava, razni pregledi) kao i usluge procjene vrijednosti, usluge vještačenja, porezne usluge te usluge računovodstvenog i poslovnog savjetovanja i edukacije

Naše usluge namijenjene su korporativnom, javnom i privatnom sektoru kao i neprofitnim organizacijama, a svoje usluge pružamo osim na hrvatskom i na njemačkom i engleskom jeziku.

Društvo je osnovano 2004. godine i u vlasništvu je Sakar Vlatke, ovlaštene revizorice i sudske vještakinje.

Društvo je tijekom razdoblja od osnivanja bilo uključeno u mnogobrojne projekte kao što su revizija, vještačenja, procjene vrijednosti, savjetovanje, edukacija.

Cilj nam je pružiti kvalitetne usluge u dogovorenim rokovima po razumnim cijenama.

U svome radu njegujemo stručnost, odgovornost, temeljitost, pridržavanje rokova kao i načelo pružanja primjerene usluge (ugovaramo samo one usluge koje klijentu zaista trebaju).

Potičemo pozitivnu selekciju i stručno usavršavanje naših zaposlenika. Naše osoblje se kontinuirano educira kako bi što uspješnije odgovorilo zahtjevima struke. Naš tim sastoji se od motiviranih mladih ljudi uz vodstvo partnera s dugogodišnjim iskustvom u najvećim međunarodnim revizijskim tvrtkama kao što su K.P.M.G. i Ernst & Young.

grey bridesmaid dresses online shop

Back to Top