Antea revizija d.o.o.

Antea revizija d.o.o. ovla┼íteno je revizorsko dru┼ítvo koje pru┼ża revizijske usluge (zakonska, dobrovoljna, interna, forenzi─Źna, porezna revizija, revizija informacijskih sustava, razni pregledi) kao i usluge procjene vrijednosti, usluge vje┼íta─Źenja, porezne usluge te usluge ra─Źunovodstvenog i poslovnog savjetovanja i edukacije

Na┼íe usluge namijenjene su korporativnom, javnom i privatnom sektoru kao i neprofitnim organizacijama, a svoje usluge pru┼żamo osim na hrvatskom i na njema─Źkom i engleskom jeziku.

Društvo je osnovano 2004. godine i u vlasništvu je Sakar Vlatke, ovlaštene revizorice i sudske vještakinje.

Dru┼ítvo je tijekom razdoblja od osnivanja bilo uklju─Źeno u mnogobrojne projekte kao ┼íto su revizija, vje┼íta─Źenja, procjene vrijednosti, savjetovanje, edukacija.

Cilj nam je pru┼żiti kvalitetne usluge u dogovorenim rokovima po razumnim cijenama.

U svome radu njegujemo stru─Źnost, odgovornost, temeljitost, pridr┼żavanje rokova kao i na─Źelo pru┼żanja primjerene usluge (ugovaramo samo one usluge koje klijentu zaista trebaju).

Poti─Źemo pozitivnu selekciju i stru─Źno usavr┼íavanje na┼íih zaposlenika. Na┼íe osoblje se kontinuirano educira kako bi ┼íto uspje┼ínije odgovorilo zahtjevima struke. Na┼í tim sastoji se od motiviranih mladih ljudi uz vodstvo partnera s dugogodi┼ínjim iskustvom u najve─çim me─Ĺunarodnim revizijskim tvrtkama kao ┼íto su K.P.M.G. i Ernst & Young.

grey bridesmaid dresses online shop

Back to Top